Siden sidst

Hej folkens,

Der har ikke været meget aktivitet på bloggen, men det skyldes, at vi har været i nogle national parker – Yosemite og Death Valley – og af alle steder, Las Vegas, hvor der ikke har været muligt at komme på nettet. Pt. sidder vi på en lille cafe i Gran Canyon, og skal ud at kigge rundt nu her. Vi kom hertil i går aftes og så solnedgang. Her til morgen så vi solopgang kl. 5.44, så vi var oppe og kigge allerede kl. 5 – gaaaab! Når vi er færdige her idag kører vi tilbage til Las Vegas for at tage en enkelt overnatning dér inden vi kører videre til San Diego på vestkysten. Her skal vi i SeaWorld, men vi har hørt at det San Diego skulle være en fed by, så måske bliver vi et par dage efter inden vi forsætter videre op langs kysten til Los Angeles.

I San Diego skulle der gerne være internet på det hostel vi lige har booket, så der burde der komme lidt flere beretninger og billeder om vores oplevelser.

Håber alle har det godt – det har vi i hvertfald 🙂

2 responses to “Siden sidst

  1. Kære Jens og Line,

    Hvor lyder det bare til, at I hygger jer!
    Kl. er 22.10, og jeg har lige læst op på jeres tur. Mikkel er nede hos Farmor og Villy. Han har printet alt fra jeres hjemmeside ud til Farmor – også en del af billederne. Det er efterhånden længe siden, han kørte, så mon ikke, han er blevet budt på aftenskaffe 🙂 Villy har jo ferie nu.
    Aske, Mikkel og jeg har været ude at bade her i eftermiddag, og vi tog sandwich med hjem fra “Fandanko”. Det var hyggeligt. Jeg glæder mig til weekend, det har været en travl uge med opstart af ny klasse.

    Ha det rigtig godt.
    Knus og kram fra Mette.

Skriv en kommentar